Dr. Yosi Toubiana

Wie zijn wij?

"Zahav Spelen" – uitdagende spelen voor het hele gezin

"Zahav Spelen" ontwikkelt didactische spelen voor het hele gezin met als doel creatief en eenvoudig onderwerpen die op veiligheid, gezondheid en stress te maken hebben aan de orde te brengen.

Dr. Yosi Toubiana heeft tot op heden twee spelen didactische doos spelen ontwikkelt "Doe het wijs Doe het veilig" en "Veilig op Weg"

De spelen zijn in verschillende talen vertaald en vele Israëlische firma’s, onderwijsinstellingen, gemeenten en werknemersorganisaties hebben deze spelen gekocht (waaronder internationaal bekende bedrijven, zoals Teva, Intel, General Electric, Motorola en HP)

De spelen hebben tot doel het gezin van de dagelijkse veiligheid bewust te maken. Hierdoor kunnen ongelukken en verwondingen vermeden worden, en de spelers kunnen nu, binnen- en buitenshuis, als actieve ‘veiligheid en gezondheid supporters’ optreden.

De belangrijkste beginselen van deze spelen zijn: focus, innovatie, creativiteit, vriendelijkheid, eenvoud en het versterken van zelfvertrouwen.

Graag zullen we unieke spelen die volledig zijn aangepast aan de communicatie en marketing van uw bedrijf en organisatie ontwerpen (inhoud, strategie, branding).

"Zahav Games" is een onderdeel van de Zahav Kliniek voor de diagnose en behandeling van stress, onder leiding van dr. Yosi Toubiana, vooraanstaand klinisch psycholoog.

Dr. Yosi Toubiana heeft zijn academische studie in Israël gevolgd en afgerond. In 1991 heeft hij zijn doctoraat behaald aan de faculteit psychologie van de Bar-Ilan Universiteit en later nam hij deel aan een tweejarig post-doctoraat researchprogramma aan de faculteit psychologie van de Universiteit van Tel Aviv. De afgelopen 30 jaar behandelt dr.Toubiana stress en problemen die door stress veroorzaakt worden zowel individueel als ook in groepsverband. Tot op heden heeft hij over dit onderwerp, samen met collega’s, 20 onderzoek artikels gepubliceerd. Hij doceerde aan de Bar-Ilan en de Tel Aviv universiteiten. Was lid van de Stress and Anxiety Research Society (STAR). Naast het ontwikkelen van spelen, geeft dr. Toubiana lezingen aan verschillende organisaties over onderwerpen zoals "De menselijke factor in de vermijding van ongelukken", "Hoe blijf je kalm in een stressvolle wereld?" "Hulpmiddelen om kalm te blijven en je hoofd te bewaren".

Dr. Toubiana geeft kortstondige behandelingen tegen, angsten, benauwdheid en fobieën. Daarnaast organiseert hij ook workshops voor werknemers in verschillende bedrijfssektoren over hoe je je tegen stress en burn-out kunt weren en de concentratie kunt bevorderen, waardoor ongelukken vermeden kunnen worden en de dagelijkse levenskwaliteit verbetert.

Doe het wijs Doe het veilig
Is goedgekeurd en wordt aanbevolen door het Israëlische Ministerie van Industrie, Handel en Werkgelegenheid
Voor nadere informatie en bestellingen wordt u verzocht contact op te nemen met dr. Yosi Toubiana
03-9339147 052-2781568
E-mail: toubiana@zahav.net.il
Speciale kortingen voor organisaties, bedrijven en werknemersorganisaties!!!
Alle rechten zijn voorbehouden aan dr. Yosi Toubiana - directeur van de Zahav Kliniek voor diagnose en behandeling van stress